Over Rosanne

Hoi, ik ben Rosanne. Educatief auteur en tekstschrijver van beroep. En in mijn vrije tijd blog ik graag. Dat doe ik niet alleen op deze site, de Wereld van Rosanne, maar ook op de website die ik samen met Nienke heb: de Sleurzusters. Wij hebben in 2015 namelijk allebei een jaar lang iedere week iets gedaan wat we nog niet eerder hadden gedaan. En daar schreven we natuurlijk telkens een mooi verslag over.

Nieuw

Daardoor is het er in die tijd wel een beetje bij ingeschoten om hier ook nog regelmatig te schrijven. Ik schreef wel af en toe over eten en over mijn poging om minimaal een boek per maand te lezen. Want ik hou er wel van om mijzelf een doel te stellen. Nu ga ik proberen ook weer wat meer aandacht te besteden aan de wereld van Rosanne, wat ik allereerst heb gedaan door de blog weer eens een fris nieuw uiterlijk te geven. De blogs zullen spoedig volgen!

Freelancer

Ben je benieuwd wat ik als freelancer te bieden heb? Bekijk dan mijn bedrijfspagina, Rosanne Vermaat, eens. Hier wordt nog aan gebouwd, maar de belangrijkste informatie kun je er al vinden.

Groetjes en veel plezier met het lezen van mijn blogs!

– Rosanne –