Koken uit de boeken #4

Mijn goede voornemen om iedere week iets nieuws uit een kookboek te maken, lijkt nu al een beetje in de soep te lopen. Maar zo erg is het niet, want ik houd van soep!

Vorig jaar met kerst (en dan bedoel ik kerst 2017) kreeg ik het kookboek The Green Kitchen at Home. Het boek was kookboek van het jaar en dat schept natuurlijk verwachtingen. De eerste keer dat ik er iets uit maakte, was het wel oké, de tweede keer was het erg lekker. Maar ik was niet echt overtuigd en liet het lang links liggen. Tijd voor verandering!

boek_hor

Ik zocht en ik vond een soepje dat makkelijk te maken was en er lekker uitzag: Winterse minestrone met rijst. Ik maakte de soep en deze bleek inderdaad erg smakelijk te zijn.

soep_recept

Het was vooral een kwestie van op tijd beginnen, omdat het in zijn geheel best lang moest koken. Dat was me gelukt en verder was het best simpel en had ik geen al te gekke en spannende ingrediënten nodig.

Zo had ik na een uurtje een heerlijk soepje op tafel staan, waar ik ook nog eens meerdere keren van kon eten. Mijn vertrouwen in het boek begint terug te keren!

soep_horizontaal

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s