Sleurzusters 2.0

twee-sleurzussies

Hoi Trouwe Lezer,

Weet je nog dat ik in 2015 een mooi project deed, samen met vriendin Nienke? Wij waren De Sleurzusters en deden iedere week iets wat we nog nooit eerder hadden gedaan. We schreven daarover op ons blog, De Sleurzusters. We hebben het dat jaar enorm naar ons zin gehad en waren over bijna al onze projecten tevreden.

In 2016 namen we even wat rust. We hebben natuurlijk nog wel heel veel leuke en nieuwe dingen gedaan, maar iedere week iets nieuws en daar ook iedere week weer over schrijven, werd ons even iets te veel.

Maar: eens een Sleurzuster, altijd een Sleurzuster. Dus zeiden we eind 2016 tegen elkaar: ‘Zullen we weer?’ Tussen alle drukte van het leven door, zou het toch wel weer leuk zijn.

We besloten om het iets anders aan te pakken. Iets minder strikt, met wat ruimere regels. Dus niet meer per se iedere week iets nieuws. En het hoeft niet eens per se iets geheel nieuws te zijn, het mag ook gewoon iets leuks of spannends zijn, zelfs al hebben we zoiets al eens gedaan.

Inmiddels is februari 2017 aangebroken en zijn we alweer lekker bezig geweest. Nog niet alles is zichtbaar, maar er staan alweer twee nieuwe blogs op de website: The Return of the Sleurzusters en ook mijn eigenste spannende avontuur: Rosanne koopt een huis.

Lezen dus, Trouwe Lezer, lezen! En vooral, hou die site in de gaten, want er komen vast weer een hoop mooie avonturen op te staan.

Groetjes,

(Sleurzuster) Rosanne

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s