Says – Nils Frahm

Nils Frah, in Paradiso

Nils Frahm, in Paradiso

Kijk nou hoe fantastisch! Ik zag Nils gisteren in Paradiso. Ik wilde dat hij stopte, omdat ik zo’n pijn in mijn voeten had van het staan. Maar nog liever wilde ik dat hij zo lang mogelijk doorging, omdat het zo mooi was! Gelukkig duurt dit nummer heel erg lang en ging Nils dus ook nog heel erg lang door. Mijn voeten moesten maar even doorzetten. En mijn oren en mijn geluksgevoel waren heel blij.

Blijkbaar was ‘ie vorig jaar ook op Best Kept Secret:

Mocht je het nou te lang vinden duren (nee joh, gekkie), luister dan even vanaf minuut 5:03 ofzo, want dan hoor je het beste gedeelte in ieder geval.

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s