Knolraap en lof, schorseneren en prei – Drs. P

drs-p-nu-nl

Eigenlijk ken ik niet eens zoveel van de muziek van deze man. Maar Drs. P was een taalvirtuoos van de bovenste plank die, zo hoorde ik vandaag van mijn vader, van Zwitserse komaf was. Best knap dus, om dan zo goed met de Nederlandse taal te zijn. Al lees ik net dat hij al op zijn derde jaar naar Nederland verhuisde, maar toch.

Zaterdag is hij overleden, op 95-jarige leeftijd. Daarom hier een mooi liedje van hem. Je zou er honger van krijgen …

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s