Gekke chocola

Tony's Chocolonely

Als je vrouwelijkheid zou afmeten aan de mate van chocoladeverslaving, ben ik waarschijnlijk vrouw in de min. Ik lust heus wel af en toe een stukje, maar ik word er niet zo warm van als de gemiddelde vrouw schijnt te doen. Een chocolademerk dat ik desondanks toch een warm hart toedraag is Tony’s Chocolonely. Want Tony’s Chocolonely doet een poging om slaafvrije chocolade te maken. En aangezien zoveel mensen wél heel veel chocolade eten, lijkt me dat best nuttig.

Daarbij vind ik de verpakkingen best wel mooi.

En: ze experimenteren altijd met bijzondere smaakjes! Ieder jaar komen er drie limited editions op de markt, waarvan er uiteindelijk één in het assortiment komt. Afgelopen jaar is dat de smaak puur sinaasappel rozemarijn geworden.

Deze kwam ik tegen in de winkel en besloot ik dan maar eens uit te proberen.

Hoe Tony deze reep zelf heeft beschreven:

In de chocokeuken op het hoofdkantoor staat Tony’s Chocolonely’s smaakmaker Eva dagelijks te experimenteren. En zo was daar ineens de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao. Wauw. Dit is er eentje om direct van te houden! Of juist niet…

Bij mij is het ‘niet’ geworden. Chocola met sinaasappel is echt wel lekker, maar die rozemarijn hoeft er van mij niet bij. Sorry, Eva.

Maar blijkbaar denkt chocolademinnend Nederland daar anders over, want hij heeft wel gewonnen. Wie weet word jij er ook wel blij van!

2 gedachtes over “Gekke chocola

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s