Ik ga weer gekke dingen kopen!

venkel en paprika

venkel en paprika

Weet je nog dat ik ooit allerlei nieuwe producten ging uitproberen en daar dan iets over schreef? Op een gegeven moment is dat een beetje versloft, maar ik vind het wel een mooi moment om dat weer eens op te pakken.

In de tussentijd heb ik natuurlijk ook nog vaak genoeg nieuwe dingen gekocht, zoals: koolrabi, amaranth en rijstebloem.

En ook nog:

Dit is in een tijdspanne van meer dan anderhalf jaar geweest, dus ik kan er niet meer al te uitgebreid op ingaan. Die beide ‘iets van de toko’s’ waren geloof ik vooral pittig, de kokosolie is handig om in te bakken en ook geschikt om allerlei andere dingen van te maken, de thee was niet zo erg spicy en viel een beetje tegen. De agave-ahornsiroop is lekker en de zeewiersnack iets minder.

Vanaf volgende week komt er weer iedere week iets nieuws! Wat moet ik volgens jou écht een keer proberen?

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s