Warpaint – Warpaint

en zo goed zag mijn camera ze

Wowie! Had ik al wel eens verteld dat ik Warpaint een goede band vind? Ik geloof het wel hè, bijvoorbeeld in dit bericht en dit berichtHeel soms bekijk en beluister ik wat op YouTube, maar meestal luister ik via Deezer of het muziekprogramma op mijn laptop. Zo komt het dat ik pas vandaag deze Rough Trade Sessions uit 2011 ontdekte.

Zijn ze niet fantastisch? (JA!) ❤

Graag gedaan weer voor deze gratis tip.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s