Pillen

Wonderbaarlijk hoe vaak een mens ziek kan worden. Ok, niet echt ziek, maar wel met een flinke verkoudheid. Zo flink dat je er toch één of twee dagen beroerd van bent en eigenlijk niet zoveel kunt doen. Er gaan jaren voorbij dat ik er geen last van heb. Of nou ja, een keer per winter ofzo. Maar dit jaar pak ik ieder virus mee.

Het begon in de winter, ergens in januari. Toen werd ik ongeveer om de twee weken geveld door zo’n virus. Na zo’n vier keer was het gelukkig voorbij. Nu ben ik aan een tweede ronde begonnen. Twee weken geleden en nu weer. Ik ben moe, heb keelpijn en er komt niets uit me, behalve snot dan.

Wat zou het toch zijn? Ik eet best gezond. Veel groenten en al bijna een jaar zit zelfs fruit standaard in mijn dagelijkse voedselpakket! Bewegen zou ik misschien wat meer kunnen doen, maar als ik steeds ziek ben lukt dat ook niet!

Nou ja, ik leg me er maar bij neer. Op de bank met een boek en een filmpje. En morgen is vast alles beter!

Pillen

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s