Jubilaris

Afgelopen weekend woonde ik tien jaar in Utrecht en dat heb ik uitgebreid gevierd met een etentje en wijntjes.

Grapje.

Ik weet niet of de datum hetzelfde was, maar toen ik verhuisde was het wel Pasen. En dat was het dit weekend ook, dus het klopt wel een beetje.

En toen ik mijn vrienden uitnodigde om te komen eten, stond ik niet eens stil bij dit jubileum. Maar het eten was wel lekker. De wijntjes op maandag waren wel speciaal hiervoor bedoeld, omdat ik er toen inmiddels weer aan had gedacht.

Dat ik tien jaar in Utrecht woon staat vast. Een nadere blik in mijn fotoalbum vertelt mij dat ik zelfs al op 28 maart verhuisde, dus RUIM tien jaar geleden. Tijd voor een terugblik. Voor ieder jaar een foto van mij en Utrecht (moeilijk kiezen!):

 

Voorlopig ben ik nog niet uitgekeken op deze mooie stad waar altijd wel iets leuks te doen is. Op naar de komende tien jaar dus!

RosanneUtrecht

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s