Wazige plaatjes

Ik maak het liefst foto’s zonder flitser, ook en vooral in het donker. Gebruik je wel een flitser, dan wordt alles zo wit belicht en ziet een feestje er heel niet zo gezellig uit als het was. En ook andere dingen dan feestjes zien er vaak minder mooi uit. Nu weet ik wel dat je je flitser ook op zo’n manier kunt gebruiken dat het wél mooi wordt, maar ik ben te lui om uit te zoeken hoe je dat dan precies moet doen. 

Tijdens mijn jaar van foto’s maken heb ik ook regelmatig foto’s in het donker zonder flitser gemaakt. Soms omdat ik iets moois zag in het donker, vaker omdat ik nog op het eind van de dag een foto moest maken, omdat ik het eerder op de dag vergeten was. Meestal maakte ik die foto’s ook zonder statief, wat vaak resulteerde in wat bewogen en onduidelijke foto’s. Hier een paar voorbeelden. Weet jij wat er op deze foto’s staat?

Wazige foto 1

Wazige foto 1

 

Wazige foto 2

Wazige foto 2

 

Wazige foto 3

Wazige foto 3

 

Wazige foto 4

Wazige foto 4

 

____

Ik maakte een jaar lang iedere dag een foto. Dat resulteerde in 366 foto’s. Dit zijn er een paar van.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s