Nieuwe blog: de Sleurzusters

Ja hoor, het is zover! Ik was er in gedachten al weken mee bezig, maar nu staat ie online: mijn nieuwe blog De Sleurzusters! Samen met Nienke ga ik in 2015 iedere week iets nieuws doen. Iets wat ik nog nooit gedaan heb, of heel soms iets wat ik stiekem al weleens gedaan heb maar wat al veeel te lang geleden is. En daarover schrijven we natuurlijk op onze blog. Lees je mee?

sleurzusters-comic1b

Nienke had nog nooit een blog geschreven, dus dat was haar eerste activiteit. En ik wilde weleens weten hoe je foto’s moet bewerken. Photoshop is daar geloof ik het beste voor, maar met GIMP (wat gratis in mijn systeem staat) gaat het ook goed. Kijk maar hoe prachtig:

Gelukkignieuwjaar

En heb je die foto op onze nieuwe blog al gezien? Die heb ik ook gemaakt. Net echt, toch?

Oh ja, als je met onze activiteiten mee wilt doen, ben je altijd welkom. En anders wel voor goede ideeën!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s