Cadeautjes!

Zo, dat aftellen is eindelijk voorbij. En nu? Nu ben ik jarig en ga ik géén feestje geven.

In plaats daarvan ga ik jullie blij maken met cadeautjes. Waarom? Omdat ik het zonde vind als spullen ongebruikt in de kast staan, terwijl ze nog goed zijn. Of om spullen weg te gooien die nog goed zijn. Omdat ik er dan liever andere mensen blij mee maak die er nog wel iets mee kunnen. Want het blijkt toch altijd weer dat ik spullen in huis heb die ik niet meer nodig heb. Of eigenlijk nooit nodig gehad blijk te hebben.

Maar ook dingen die ik juist zo leuk vind dat ik anderen daar ook van wil laten genieten.

Dus wees niet bang dat ik nu al mijn troep bij jullie ga proberen te dumpen. Het zijn nuttige of handige of leuke cadeaus. Wil je iets hebben? Laat het me weten en als er meer gegadigden zijn kies ik een gelukkige uit.

Oh ja, ik zet mijn aanbiedingen op Facebook. Heb je geen Facebook en wil je toch weten wat ik weggeef? Laat het me weten, dan houd ik je via de mail op de hoogte. (Het zijn soms écht hele leuke dingen hoor, dus best de moeite waard.)

Dus: houd mijn Facebook de komende 31 dagen in de gaten!

Thanks to Janine en Francine voor dit mooie idee!

Oh ja, ik heb nog één liedje dat bij het aftelproces past:

Een gedachte over “Cadeautjes!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s