Brug

Ik werkte een tijdje bij een bedrijf dat aan de overkant van het kanaal gevestigd was. Voor mij ideaal, want ik woonde in Kanaleneiland, de andere overkant van het kanaal. Als ik over het water kon fietsen, was ik in minder dan vijf minuten op mijn werk geweest. Maar ik moest over de brug, die iets verder gesitueerd was. Dus deed ik er wel tien minuten over om op mijn werk te komen, en met wind tegen zelfs vijftien.

In die periode was de brug dus aardig aanwezig in mijn leven en die heb ik dan ook regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd:

043 057 058 060

____

366 foto’s

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s