Geen twijfel over zestien

Van Nienke kreeg ik een tip voor nummer zestien: Sixteen van No Doubt. Ik kende het nummer nog niet, want ik heb me nooit zo erg met No Doubt beziggehouden. Ik ken dan ook alleen hun hitjes. Hun nummer Sixteen is wel een echte zestien: lekker recalcitrant, zoals het een puber betaamt.

Maareuh … leuk dat jullie dat nu allemaal weten, maar ik heb toch gekozen voor een andere: Sixteen Saltines van Jack White. Die vind ik namelijk leuker. Sorry Nienke!

Een gedachte over “Geen twijfel over zestien

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s