Seventeen … sigh

Ladytron, altijd leuk! Ik was zelf zeventien toen ik ze ontdekte. Het nummer Playgirl was net als single uitgekomen en zag ik bij Alter8 op TMF. Ik was gelijk om. De muziek was leuk: lekker vrolijk elektronisch maar ook een beetje melancholisch. En het haar van de vrouwelijke bandleden was leuk (mijn zwakte). Na hun tweede cd ben ik ze eigenlijk uit het oor verloren, maar ik word nog steeds blij als ik ze hoor.

Hier hun nummer Seventeen, want Playgirl is dat natuurlijk niet:

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s