25 is voor Johnny

Het wordt een beetje een saai verhaal, maar ook de 25 was niet in mijn muziekcollectie terug te vinden. Gelukkig heb ik een paar dagen geleden de film Walk the Line gezien, over het leven van Johnny Cash. Ik vond de film zo goed en indrukwekkend dat ik de rest van de dag alleen nog maar naar Johnny geluisterd heb.

Zodoende ken ik nu ook het nummer 25 Minutes to Go. Hier de versie van het live-album At Folsom Prison. Inderdaad opgenomen in de gevangenis.

Extra tip van mij: ga Walk the Line kijken als je dat niet al gedaan hebt. Supermooie film, handig voor je muziekgeschiedeniskennis en Reese Witherspoon heeft een Oscar gewonnen voor haar vertolking van June Carter.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s