Nog 27

Hier het enige nummer met 27 dat ik in mijn eigen muziekverzameling kon vinden. Het heet Ithica 27-9 en is van de geweldige band Mogwai. Live spelen ze altijd zo hard dat je ingewanden ervan trillen. Je kunt dan ook nog een paar dagen nagenieten van een piep of ruis in je oren. Gelukkig heb ik tegenwoordig altijd oordopjes bij me, maar ik denk dat deze band wel een aardig aandeel heeft gehad in mijn gehoorvermindering. 

Ithica 27-9 is niet het meest indrukwekkende nummer van Mogwai, maar ja, het gaat vandaag om de 27.

3 gedachtes over “Nog 27

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s