31 songs

HAHA GEFOPT!

Nou ja, niet zozeer gefopt. Het is meer dat ik van gedachten veranderd ben.

Woensdag vertelde ik jullie namelijk nog dat ik de komende maand iets voor jullie in petto heb, maar ik heb in de tussentijd besloten om dat nog een maandje uit te stellen. Het heeft namelijk iets te maken met mijn verjaardag. En om nou een maand vóór mijn verjaardag al daarmee bezig te zijn… Toch maar niet.

De onthulling volgt dus op 3 november. Ik tel af met iedere dag een nummer.

Niet dat dat makkelijk is. Een nummer met/over 31 vinden is een hele opgave. Sowieso is er niet veel en als je dan ook nog een nummer wilt dat een klein beetje leuk is, ben je aardig lang bezig met zoeken. Uiteindelijk is het me gelukt: 31 Years van Elliott Brood.

(Ik had nog nooit van die band gehoord, maar het blijkt nog best leuk te zijn ook. En nou komen ze 13 november ook nog eens in Paradiso. Iemand zin in een leuk alt-countryavondje?)

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s