Sober oktober

Sinds vrijdag ‘mag’ ik weer vlees eten! De veertig vegetarische dagen zijn voorbij. Maar gisteren heb ik besloten om er nog een maandje aan vast te plakken.

Een paar vriendinnen gaan aan de ‘sober oktober’. Dat houdt voor iedereen iets anders in: de één gaat een maand geen alcohol, suiker en koffie nuttigen, de ander ook maar houdt de alcohol erin, iemand gaat voor een maand vegetarisch, en zo nog wat dingen. Ik heb voor de komende maand ook iets in petto (wát, dat hoor je over twee dagen… spannend hè… ik zeg nog niets), maar dat vond ik toch niet genoeg in het thema passen.

En omdat ik ook niet kan zeggen dat ik die hamburgers en kippenboutjes nou enorm gemist heb (in de afgelopen dagen heb ik alleen maar één bitterbal gegeten en één hapje garnalensalade, allebei omdat ik die gratis aangeboden kreeg) kan ik best nog even doorgaan.

Ik ga niet meer ieder recept hier plaatsen, maar de überlekkere wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Blijf het hier dus wel een beetje in de gaten houden hè!

Oh ja, en voel je vooral niet bezwaard om ook mee te doen met een vegetarisch maandje!

Een gedachte over “Sober oktober

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s