Donderdag fotodag

#tbt, misschien ken je dat wel. Zo’n dingetje dat mensen doen op social media. Het staat voor Throwback Thursday en dan zetten mensen op donderdag iets uit het verleden op Twitter, Instagram of Facebook. Bijvoorbeeld een oude foto, een oud liedje, of iets anders ouds. Alles kan natuurlijk, zoals het de social media betaamt.

En misschien is het je al eens opgevallen, maar af en toe komt hier op dit blog ook een oude foto voorbij. Niet heel erg oud, maar toch een beetje oud. Waarschijnlijk heb ik het nooit echt duidelijk gemaakt, want ik maak wel vaker dingen niet echt duidelijk, maar die foto’s waren dus foto’s van mijn 366dagenfotoproject.

Nu leek het me wel handig om hier eens gestructureerder mee om te gaan. Vanaf nu dus iedere donderdag een foto die ik in dat ene jaar gemaakt heb.

Hierbij nummer 37, een uitzichtfoto vanuit mijn voormalige huis. Ik weet nog dat het mijn bedoeling was om de lange rij balkons achter elkaar in beeld te brengen, maar daarvoor kon ik waarschijnlijk niet echt de juiste hoek vinden. De rij met auto’s is beter zichtbaar.

037

____

366 foto’s

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s