Grijp je kans

Herinner je je mijn post over Warpaint nog? Over dat concert dat zo fantastisch was dat ik er iets over schreef? Dat ik zelfs een poging tot een omschrijving van hun muziek heb gedaan? Nee? Hup, lezen dan: Elephants – Warpaint.

Goed, misschien komt het in die post niet helemaal over, maar het was echt een fantastisch optreden. En het goede nieuws is: binnenkort komen ze weer optreden in Nederland. Nou ja, binnenkort… 25 november. Dat is in ieder geval nog in dit jaar. Dus dit is je kans om er zelf achter te komen hoe goed ze zijn. Want als je het met mijn beschrijvingen moet doen, mis je een hoop.

Hier lekker twee nummertjes achter elkaar:

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s