Passenger – Emily Wells

Twee weken geleden was ik op Le Guess Who?.

Wie?

(Haha!)

Een muziekfestival in Utrecht. Vier avonden lang speelden er bands op verschillende locaties in de stad. Vier avonden lang feest en fantastischheid dus!

Een van de leukste verrassingen van het festival was, wat mij betreft, Emily Wells. Van tevoren had ik wat van haar muziek beluisterd en het leek me de moeite wel waard om naartoe te gaan. Ze trad op in een galerie, wat natuurlijk al een bijzondere setting was. Daar bleek dat ze alle muziek zelf maakte; zang, viool, drums, synthesizer, melodica en ikweetnietmeerwatnogmeer. En dat deed ze live dus ook allemaal zelf. Best knap voor iemand met maar twee handen en twee voeten.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, was ze ook nog eens grappig en best wel leuk om naar te kijken.

Het zou me niets verbazen als ze haar videoclips ook zelf maakt. (Al kon ik er maar één vinden, dus daar steekt ze dan weer niet zo heel veel moeite in.)

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Een gedachte over “Passenger – Emily Wells

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s