A Real Hero – College & Electric Youth

Niet nieuw, dit nummer, maar het kwam mij weer ter ore dankzij de nieuwe layout van Deezer: A Real Hero van College & Electric Youth. (Overigens maakt die College blijkbaar nog veel meer vette muziek en Electric Youth volgens mij ook wel, maar dat moet ik nog gaan luisteren. Zo ontdek je nog eens wat.)

Al zoekende op YouTube kwam ik erachter waar ik het nummer van kende, namelijk uit Drive, die leuke film met Ryan en Carey waar nog veel meer goede muziek in zit, zoals Nightcall van Kavinsky en Under Your Spell van Desire.

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s