Royals – Lorde

Wederom dankzij Studio Brussel heb ik iets nieuws ontdekt. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat ik, ook dankzij hen, eigenlijk al een ander nummer van Lorde ken (genaamd Tennis Court), maar dit keer gaat het me om het nummer Royals. Een nummer dat ik momenteel on repeat kan afspelen, omdat het me intrigeert, maar waarvan ik me goed kan voorstellen dat ik het binnenkort wel genoeg gehoord heb. Daarom voor nu nog even:

____

Muziek die mij blij maakt. Daar maak ik andere mensen ook graag blij mee.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s