Biertje?

Sommige mensen houden zich bezig met heel leuke dingen. Zoals broertjes pesten, een bubble wrap bike maken, ijstaarten van dictatorhoofden maken. Of zelf bier brouwen. Die eerste mensen ken ik gelukkig niet persoonlijk, maar de laatste gelukkig wel. Dus heb ik mijn rotsvaste vertrouwen getoond door te investeren in de ontwikkeling en productie van vandeStreek bier. Crowdfunding wordt dat wel genoemd.

En ja hoor, zo’n half jaar later werd dat vertrouwen beloond met een pakket met twaalf flesjes bier. Plus een opener. Plus een onderzetter. Plus een certificaat als dank voor het getoonde vertrouwen.

vandeStreek bier

vandeStreek bier

In het pakket zaten twee soorten bier. Het ene bier had de toepasselijke naam Broeders. Dit is toepasselijk, omdat de makers van het bier broers zijn. Het andere bier heette Dark Roast. Waarschijnlijk ook heel toepasselijk, omdat dat vast iets zegt over de ingrediënten.

Ik besloot een proefteam uit te nodigen, want dit kon ik natuurlijk niet in mijn eentje aan. We dronken en we oordeelden. De Broeders is een lekker fris biertje en de Dark Roast is wat zwaarder. Dat er iets met koffie in de ingrediënten stond, sprak ons in eerste instantie niet zo aan, maar ook dit bleek een goed te drinken biertje te zijn. Wat het zeer ervaren proefteam betreft, zijn beide bieren goedgekeurd.

Nu ga ik deze biertjes gelijk maar even schaamteloos promoten:

Waar precies, dat kun je ook vinden op de website. En op diezelfde website kun je ook nog eens aangeven waar je de biertjes nog mist, zodat ze daar binnenkort misschien ook wel verkocht gaan worden.

Proost!

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

2 gedachtes over “Biertje?

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s