Soms zegt uiterlijk alles

Jarenlang werd ik aangestaard door de flesjes van Arizona, die ik in tijdschriften zag staan en in sommige cafeetjes. Ze zagen er zo mooi uit en ik dacht altijd dat het echte glazen flesjes waren. Maar wat voor drankje het was, wist ik eigenlijk niet eens.

En ik waagde me er ook niet aan.

Tot ik ze op een dag gewoon in het schap van de AH zag staan en ik ze eens beter bekeek. Het bleken plastic flesjes te zijn met ice tea. Toen besloot ik om ze nog steeds niet te kopen, want ik houd niet van ice tea. En die plasticheid viel me eerlijk gezegd ook een beetje tegen.

Weer een tijd later besloot ik toch eens zo’n flesje te kopen, want ik was toch wel nieuwsgierig. En wilde toch wel een keer zo’n iets-minder-mooi-want-plastic-maar-nog-steeds-wel-mooi flesje kopen. Ik kocht dus de mooiste versie, die met de kersenbloesem op het flesje en de smaak green tea with honey. En wat bleek: het was lekker! Ik heb hem daarna zelfs nog een keer gekocht!

Op een gegeven moment werd ik ook wel nieuwsgierig naar de andere smaken. Of eigenlijk alleen maar naar de smaak pomegrenate green tea. Die zag er nog het minst onaantrekkelijk uit van allemaal (ja, eigenlijk ziet alleen die groene thee met honing er mooi uit). Dus besloot ik op een kwade dag ook deze smaak eens uit te proberen.

niet zo heel mooi he

niet zo heel mooi he

Helaas wist deze fles me niet te verrassen. Hij zag er niet alleen niet zo mooi uit, de inhoud was ook niet zo lekker. Te zoet. En gewoon niet lekker. Of ik de andere smaken ooit uit zal proberen, betwijfel ik. Misschien in een vlaag van verstandsverbijstering. Of mijn eeuwige hoop in positieve verrassingen.

Maar voorlopig houd ik het maar gewoon bij de mooiste.

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s