Terugkerende thema’s

In de categorie kaas heb ik dit keer voor u in de aanbieding de Old Amsterdam. Eén brok karakter, volgens zijn makers. Ik moet zeggen: hij smaakte erg goed. Jammer dat volgens deze zelfde makers ‘het verhaal van Old Amsterdam er één is over passie en toewijding.’ Dat neemt niet weg dat ik er toch wel goede herinneringen aan heb. Een lekker oud kaasje die een goede toevoeging is aan je boterham.

nee, hij is niet heel erg over de datum, ik ben gewoon een beetje laat met schrijven

nee, hij is niet heel erg over de datum, ik ben gewoon een beetje laat met schrijven

In de categorie cruesli wil ik het dit keer hebben over twee smaakjes. Ten eerste de variant appel en rozijn van Quaker Cruesli. Dit is volgens mij een van de klassiekers uit het assortiment en ik moet zeggen dat hij niet tegenvalt. De zelfgemaakte blijft natuurlijk altijd beter, maar voor die tussenperiodes waarin het zelfgemaakte nog niet gemaakt is, voldoet deze cruesli zeker.

oordeel: verrassend positief

oordeel: verrassend positief

Minder gelukkig ben ik met de volgende variant van Dorset cruesli

oordeel: verrassend slecht

oordeel: verrassend negatief

Ik had tot nu toe drie smaken van dit merk uitgeprobeerd en was in de veronderstelling dat deze firma een onbetwistbaar goede crueslimaker is. Maar ze blijken ook minder goede ingevingen te kunnen hebben. Zoals bij deze fruit, nuts & seeds muesli het geval is. Te weinig knapperige stukjes, te veel stukjes gedroogd fruit die aan elkaar blijven klonteren. Nee, bij het bedenken van deze smaak hadden ze vast een slechte dag.

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s