Bouwput

Utrecht lijkt soms één grote bouwput. Het station is al jaren in verbouwing en daaromheen het hele stationsgebied. In 2030 moet alles klaar zijn.

Tegelijkertijd wordt er ook op andere plaatsen weleens iets gedaan. Dan is er weer eens een weg opengebroken en het andere moment is er een brug dicht. Dit betekent dat ik altijd moet nadenken hoe ik het beste kan rijden, zodat ik niet op zo’n wegversperring stuit. En soms moet ik zelfs op mijn alternatieve route een omweg nemen.

het Muziekpaleisskelet

het Muziekpaleisskelet

Hier zie je de bouw van het Muziekpaleis, waarin uiteindelijk het Muziekpaleis Vredenburg, Tivoli en Jazzcentrum SJU gehuisvest gaan worden. Inmiddels is de bouw al een stuk verder gevorderd, deze foto is al ruim anderhalf jaar geleden genomen. Als alles goed gaat (door de vondst van o.a. oude funderingen en zelfs skeletten uit de zestiende eeuw in de grond is het bouwproces af en toe wat vertraagd), is het gebouw in oktober 2013 klaar.

Waarschijnlijk zal ik daar dan af en toe wel te vinden zijn.

____

366 foto’s

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s