Pepertje d’rbij?

Ik heb iets nieuws ontdekt: de markt.

Ja echt, de markt.

Nou ben ik opgegroeid in een huis in een straat waar iedere woensdag een markt stond (die ze om vijf uur ’s ochtends al gingen opzetten, waar ik altijd enorm vrolijk van werd), dus zo nieuw was het ook weer niet voor me. Maar op de markt in Utrecht was ik eerlijk gezegd nog nooit geweest. Ik woon daar dan ook pas zo’n acht jaar, dus zo gek is dat natuurlijk niet.

Wat was er dan zo leuk aan die markt? Zo veel!

Vooral dat ze zo veel leuke en lekker dingen verkopen! Kaaskramen met allerlei lekkere soorten kaas, viskramen met heel veel soorten vissen die nog heel zijn, Surinaamse broodjes met hotsauce en Marokkanenkramen met allerlei lekkere olijven.

En nog wel wat meer natuurlijk, maar deze dingen vond ik wel het leukst.

Bij die Marokkanenkraam verkochten ze onder andere deze dingen:

DSC04802

Pepers gevuld met roomkaas dus. Zooooo lekker. Alleen al daarvoor zou ik teruggaan naar de markt.

Jammer voor die Marokkanenkraam dus dat deze dingen sinds kort ook in mijn Turkse supermarkt verkocht worden.

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s