Dag 27: een liedje waarvan je zou willen dat je het kon spelen

Ooit heb ik geprobeerd om piano te leren spelen. Ik kocht een keyboard (een piano was iets te groot en duur) en een boekje waarmee je piano kunt leren spelen. Iedere dag oefende ik en het ging best goed.

Tot het boek uit was.

Nadat mijn keyboard een paar jaar in de schuur heeft gestaan, heb ik hem verkocht. Met die pianospeelcarrière schiet het dus niet heel erg op, maar ik zou het nog steeds graag kunnen. Als het zover is, ga ik Gymnopédie No.1 van Erik Satie leren spelen.

Luister zelf maar waarom.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s