Dag 26: een liedje dat je kunt spelen op een instrument

Toen ik nog heel klein was, speelde ik dwarsfluit. Wacht, niet toen ik nog heel klein was, want toen kon ik er niet bij.

Toen ik iets minder klein was, speelde ik dwarsfluit. Dat was een lang gekoesterde droom en ik was dolgelukkig dat mijn armen eindelijk lang genoeg waren.

Met de andere meisjes (ja, het waren alleen maar meisjes) die les kregen van mijn docent, hadden we eens in de zoveel tijd een optreden waarin we onze kunsten vertoonden. We speelden klassieke stukken, maar ook nummers als Bright Eyes van Art Garfunkel, Hello van Lionel Richie en nummertjes uit de film The Lion King.

Een van mijn favorieten kwam uit mijn in-die-tijd-lievelingsfilm Titanic. Helaas kan ik je onze prachtige versie niet laten horen en moet je het hier doen met Celine Dion. Bedenk zelf maar hoe mooi het ook kan klinken met zo’n twintig beginnende dwarsfluitspelende meisjes.

Een gedachte over “Dag 26: een liedje dat je kunt spelen op een instrument

  1. Maarten zegt:

    Bedoek je niet ; “Bedenk zelf maar hoe mooi het ook kan klinken met zo’n twintig beginnende fluitspelende dwarse meisjes.” ?

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s