Meer cruesli’s

In mijn zoektocht naar de perfecte cruesli heeft meneertje Lidl mij verbaasd doen staan. De Master Crumble Früchte-Knusper-Müsli met Raisin, Banana & Coconut Crisp is lekker! Lekker knapperig, met vruchten en snippertjes kokosnoot en meertalig.

DSC04787

Maar ook Dorset heeft me de laatste tijd niet in de steek gelaten. De derde smaak die ik uitprobeerde was de honey granola. Hierin zitten oats, sunflower seeds, flaked almonds, rye flakes, pecans and mumpkins seeds. En ze zijn gently baked in honey with just a hint of vanilla. Het is mijn favoriet tot nu toe. Maar ook de kostbaarste.

DSC04790

Dus maar weer snel zelf een lading maken, jammie.

2 gedachtes over “Meer cruesli’s

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s