Dag 16: een liedje waar je vroeger gek op was, maar dat je nu haat

Ik hoop dat je me nu niet keihard gaat uitlachen, maar ik heb ooit een cd van Kane gekocht.

Ja, echt waar.

Toen hun eerste single Rain down on me uitkwam, was ik nog jong en onbevangen en een beetje dom. Het was in de periode dat ik nog niet kon downloaden en dat ik, zodra ik een nummer van een band leuk vond, gelijk naar de plaatselijke Music House ging om de cd te kopen. Heel soms ging ik eerst in de winkel de cd beluisteren om te horen of ik de rest van de cd ook zo leuk vond (dat was leuk, met een koptelefoon aan de balie staan…), maar meestal vertrouwde ik gewoon op die ene single.

Wat vaak onterecht was, waardoor ik veel van die cd’s nooit meer geluisterd heb.

Zo kwam ik er in het geval van Kane ook redelijk snel achter dat er (let op, hier volgt een understatement) niet zoveel aan was. Gelukkig maar.

Toen heb ik de cd doorverkocht aan mijn broertje, die nog jonger en onbevangener en een beetje dommer was dan ik. Daar voel ik me nog schuldig over…

Een gedachte over “Dag 16: een liedje waar je vroeger gek op was, maar dat je nu haat

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s