Dag 13: jouw guilty pleasure

Mijn guilty pleasure … Dat is iets wat je stiekem eigenlijk heel leuk vindt, maar niet durft te zeggen, omdat je denkt dat andere mensen dat heel stom vinden en jou dan misschien wel heel erg raar gaan vinden en je je er daarom voor schaamt. Ongeveer.

Toen ik ooit in een coverbandje, de Groatjes, ging ‘zingen’, moesten we beslissen welke nummers we zouden gaan coveren. We hadden heel veel goede ideeën, waarvan we slechts een beperkt aantal konden uitvoeren. Dit nummer is niet uitgevoerd, maar heb ik daardoor wel leren kennen. En is aardig hoog in mijn favorietenlijstje komen te staan.

Maar misschien vind jij het ook wel hartstikke leuk!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s