Dag 12: een liedje van een band die je haat

Dat heb ik al bij mijn minst favoriete nummer gedaan. Maar er zijn vast nog wel meer bands die ik haat. Ik hoef maar naar de top 40 te kijken (bestaat dat nog of ben ik nu hopeloos ouderwets?) en ik kom er genoeg tegen. Al zou ik niet zeggen dat ik ze haat, maar eerder dat ik ze ‘niet zo leuk vind’. Als ik er dan toch eentje moet noemen, ga ik even voor Racoon. Vooral omdat ik daarbij een link kan plaatsen naar een geniaal artikel. Lees dit artikel en je weet genoeg.

Het nummer dat ik hier plaats, is geheel willekeurig, want ik hoor toch geen verschil.

(En je hoeft niet te luisteren. Dat heb ik zelf ook niet gedaan.)

2 gedachtes over “Dag 12: een liedje van een band die je haat

  1. maarten de korte zegt:

    Langzaam aan sollicieer je er toch naar om uit de familie gezet te worden. Iedere keer moet ik aan de hand van jouw keuzes hier aan de slag als hulpverlener, was het eerst Nick en Simon, nu weer Racoon. Je bent bedankt! Aan de andere kant, we vinden de serie erg leuk, oké, je wijkt wat af maar vooruit dat mag 🙂

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s