Dag 11: een liedje van je favoriete band

Niet alleen een favoriet liedje aanwijzen vind ik moeilijk, ook een favoriete band. Er zijn zóveel goede bands, daar kun je er toch nooit een uitpikken! Maar goed, op dit moment is een van mijn favorieten wel The XX. Ik reis ze komende week voor de tweede keer achterna naar het buitenland, heb zelfs de cd gekocht en een nummer als ringtone ingesteld. Voor dat laatste kon ik niet het beste nummer gebruiken, maar wel het nummer dat het beste begin had voor een ringtone. Een beste nummer kan ik ook hier niet aanwijzen natuurlijk, maar deze live-registratie van Tides is zeker niet de slechtste!

2 gedachtes over “Dag 11: een liedje van je favoriete band

  1. Izak zegt:

    Ik kan de live-registratie niet afspelen maar ik zal wel eens op YouTube gaan luisteren. Je favoriete nummer hangt van je stemming af denk ik, Rosanne. De ene keer wil ik een stevig nummer horen, de andere keer geef ik de voorkeur aan iets rustigs of zelfs een stuk klassieke muziek. Mijn favoriete muziek is niet in een hokje te plaatsen, alles kan mooi zijn, als het me maar pakt.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s