Dag 10: een liedje waarvan je in slaap valt

Toen ik in Mexico was, maakten we af en toe een lange busreis. We reisden dan meestal ’s nachts en dan is het natuurlijk wel fijn als je kan slapen. Nu ben ik niet zo’n makkelijke slaper en dat lukte over het algemeen dan ook niet zo goed. Maar op een gegeven moment had ik toch muziek gevonden waarbij het wel redelijk lukte om in slaap te vallen. Het was cd 2 van de dubbel-cd How to Measure a Planet? van The Gathering. The Gathering, toen met zangeres Anneke van Giersbergen, was destijds een van mijn favoriete bands. Samen met een aantal vrienden liet ik geen mogelijkheid onbenut om naar een optreden te gaan.

Later maakte ik nog eens een lange busreis naar Londen (niet van uit Mexico). Ook tijdens die nachtelijke rit heb ik een beetje kunnen slapen dankzij deze muziek. En dan vooral dit oneindige nummer. Helaas is er geen clip bij, maar des te beter kun je er dan van slapen.

Een gedachte over “Dag 10: een liedje waarvan je in slaap valt

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s