Dag 9: een liedje waar je op kunt dansen

Zodra Sweet Dreams van Eurythmics gedraaid wordt, gaan mijn voetjes van de vloer. Het komt natuurlijk niet uit mijn tijd, zó oud ben ik nou ook weer niet. Toch is het ergens rond mijn zestiende een van mijn favorieten geworden. Omdat het gewoon zo’n übergaaf nummer is. En daarop wil ik altijd wel dansen.

Een gedachte over “Dag 9: een liedje waar je op kunt dansen

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s