Hennep, het meest veelzijdige stukje plant

Ik was weer eens in de SEM. Daar zijn veel leuke dingen te vinden. Dit keer ging ik voor de hennepreep. Want hennep kun je niet alleen roken, je kunt er ook kleren van maken, onkruid en bodemerosie mee bestrijden en vee mee voederen. En jezelf dus ook.

DSC_0001

hoi, ik ben afgeprijsd, waarschijnlijk omdat ik vies ben

Het schijnt nogal gezond te zijn en deze was nog rauw ook. Die combinatie is niet altijd een goed recept voor lekker eten en zo ook niet in dit geval. Ik had twee van deze repen gekocht, want ze waren in de aanbieding (en alsnog behoorlijk prijzig met € 0,99 per stuk) en ik heb ze met moeite weg weten te werken.

Als je dus ooit eens in de SEM komt, koop dan vooral géén organic hempbar 100% raw van Dr. Omega. Ook niet als hij is afgeprijsd.

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s