Dag 8: een liedje waar je alle woorden van kent

Ook daar kan ik er genoeg van opnoemen, want om de een of andere reden vinden mijn hersenen het nuttig om een groot gedeelte van hun capaciteit te gebruiken voor het kunnen meezingen van liedjes. Of ik het nou leuke liedjes vind of niet, dat maakt ze helemaal niets uit. Meezingen zal ik.

En sommige liedjes kan ik dan ook jaren later nog steeds woord voor woord meezingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ‘Dat is mijn wens’ uit de film ‘De kleine zeemeermin’. Ik heb er al eerder over geschreven: ik ging naar de musical uit jeugdsentiment en verwachtte lekker mee te kunnen zingen met alle liedjes. Vanwege die hersenen, weet je nog?

Helaas hadden ze sommige teksten een beetje aangepast. Waardoor ik in mijn hoofd de tekst zat mee te zingen, die op het podium niet altijd werd gezongen. Erg frustrerend vond ik dat. Gelukkig staan op YouTube nog wel de liedjes uit de film. Die kan ik tenminste helemaal meezingen.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s