Dag 5: een liedje dat je aan iemand doet denken

Hierbij kom ik in de familiesferen terecht. Bij The Sisters of Mercy moet ik bijvoorbeeld altijd aan mijn broertje denken. Hij kreeg op een gegeven moment iedere dag wel een pakketje met de post, met daarin een plaat. Bij voorkeur een van ‘de man met de hoed’.

de man met de hoed

de man met de hoed

Maar een liedje dat me het meest aan iemand doet denken, dat moet toch wel van Bruce Springsteen komen. Mijn moeder is al jaren fan van die man en ik ben daar dus mee opgegroeid. Altijd als ik iets van hem hoor, denk ik aan mijn moeder.

Dus deze is voor jou, mama.

Een gedachte over “Dag 5: een liedje dat je aan iemand doet denken

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s