Dag 4: een liedje waar je verdrietig van wordt

Daar weet ik zo snel niet iets bij te bedenken, want zoals ik gisteren al schreef, word ik vooral blij van muziek. Zelfs als het depri muziek is, word ik vaak nog wel blij van het luisteren. Maar ik ken genoeg muziek die niet erg vrolijk is en waar je dus makkelijk verdrietig van zou kunnen worden. Bijvoorbeeld iets van Anathema.

Helaas kon ik er geen officiële videoclip van vinden, maar gelukkig heeft iemand anders er wel wat depri beelden bij weten te plakken.

Enjoy.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s