Dag 2: je minst favoriete liedje

Kijk, dat is een stuk makkelijker. Misschien zal ik hiermee sommige mensen teleurstellen, maar een liedje dat over mij gaat, vind ik níet per se leuk. Zeker niet als dat liedje door 2 Volendammers genaamd Nick en Simon gezongen wordt. Sinds hun hit word ik hier heel vaak mee toegezongen. Het blijft me achtervolgen. En ik vind het een verschrikkelijk nummer. Luister en huiver en doe je oren dicht.

5 gedachtes over “Dag 2: je minst favoriete liedje

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s