Dag 1: je favoriete liedje

Joepie, ik heb weer iets nieuws ontdekt om me mee bezig te houden: de 30 Day Song Challenge. Iedere dag zoek je een liedje dat bij de omschrijving past. 30 dagen lang. En wat is nou een betere dag om daarmee te beginnen dan vandaag?

Het begint al gelijk met een moeilijke: je favoriete liedje. Meestal heb ik niet één favoriet, maar vind ik meerdere dingen heel goed. Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor Heartbeats van The Knife. Waarom? Omdat ik dit al jaren een heel goed nummer vind en als ik het nu hoor, vind ik het nog steeds een heel goed nummer. Blijkbaar blijven dus. En als ik in mijn last.fmlijst kijk, staat hij nog steeds bovenaan als meestgedraaide nummer. Daarom denk ik.

Hier een live versie waar ik best wel een klein beetje heel erg graag bij had willen zijn.

Een gedachte over “Dag 1: je favoriete liedje

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s