Al het goede komt uit… Dorset

De zoektocht naar de perfecte muesli gaat door. Mijn zelfgemaakte vind ik nog steeds de beste, maar soms kom ik daar niet aan toe. Onlangs heb ik een paar ‘dorset cereals‘ gekocht. Muesli helemaal uit Dorset, een graafschap in Engeland. De makers houden van de plaats waar ze vandaan komen en van stampen in regenplassen. En van muesli maken.

Ze ‘gebruiken natuurlijke ingrediënten voor [hun] recepten, en zoeken de lekkerste combinaties uit. [Ze] gaan bij al [hun] leveranciers zelf op bezoek om de beste ingrediënten uit te kiezen. Het resultaat is een lekker vezelrijk ontbijtje vol met volkoren.’

Klinkt goed, niet dan? Deze muesli is tot nu toe ook de lekkerste die ik gekocht heb. En ik maakte er inderdaad een ontbijtJE van, want de prijs is ook de hoogste die ik tot nu toe heb moeten betalen. Het is een heel verantwoorde muesli, met veel vezels, weinig natrium en zonder toegevoegde suikers. De muesli is zelfs goedgekeurd door de ‘UK Vegetarian society’ (nooit van gehoord, maar klinkt natuurlijk heel goed). En de verpakking is mooi, ook belangrijk.

Er zijn wel acht verschillende smaken, dus voorlopig kan ik daar nog genoeg geld aan besteden.

____

Waarom alleen maar eten wat je kent? Ik koop steeds iets nieuws en laat je hier weten hoe het beviel.

3 gedachtes over “Al het goede komt uit… Dorset

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s