Doe-het-zelf-biertje

Afgezien van het feit dat ze al een tijdje bezig zijn met een grootscheepse verbouwing waar ik op mijn vrije dag veel te vroeg van wakker word, en dat ik na de completering hiervan onderworpen zal zijn aan nog meer luchtvervuiling en geluidsoverlast, is het best leuk om het blauwgele gebouw van Ingvar Kamprad als buurman te hebben.

Als ik zin heb in gratis koffie, een cadeautje zoek of iets voor in de keuken nodig heb, wip ik even bij hem langs en ben ik weer voorzien. Ook voor voedsel kan ik bij mijn buurman terecht: hotdogs, gehaktballetjes, jam… hij heeft het allemaal en ziet mij er graag de winkel mee verlaten.

Een tijdje geleden ontdekte ik dat mister Sweden zelfs biertjes verkocht! Twee verschillende nog wel: een ljus (lichte) en een mörk (donkere). Ik twijfelde of ik ze zou meenemen, maar op dat moment leek het me beter van niet.

Tot ik pas geleden op zoek was naar een cadeautje voor iemand. Toen besloot ik om weer eens naar de biertjes te gaan kijken. Ze waren er nog en ik nam van beide varianten een flesje mee.

Dsc04313

En Ikea zou Ikea niet zijn, als ze niet het volgende op het dopje zouden zetten:

Dsc04317

Hoe de biertjes smaakten, weet ik niet. Dat moet de gelukkige ontvanger ons maar vertellen.

Als hij de flesjes open heeft weten te krijgen natuurlijk.

Een gedachte over “Doe-het-zelf-biertje

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s