Twijfel?

Ik stond bij de kaasafdeling en wist het meteen: die kaas moet ik hebben! Ik kan namelijk nooit kiezen en twijfel over alles, dus was het duidelijk dat de ‘Twijfelaar’ bij mij paste. Geen twijfel over mogelijk.

Dsc04020

Wel een beetje (een beetje?) duur, maar ik kon er niet omheen. Ik hoopte dat ie erg lekker zou zijn, gezien de prijs. Aan de andere kant ook weer niet, want dan zou ik hem vaker willen kopen en dat wordt een grote kostenpost.

De kaas was gemaakt van koe, geit en schaap. Van de melk van die dieren dan.

Dsc04021

Ik was wel een kwartiertje bezig met het beleggen van de eerste boterham, maar daarna kon ik het dan toch gaan proberen. En lekker dat het was joh! Een beetje als geitenkaas, maar niet helemaal. Of er ook wat schapenkaas doorzat. En een beetje koeienkaas. Zoiets.

Beter dan dit groentenquichetje, dat ik een paar dagen daarvoor had gegeten:

Dsc04015

Ik weet wel dat je van kant-en-klare dingen meestal niet te veel moet verwachten, maar soms kan het toch best ok zijn. Deze quiche was dat bijna. Die stukjes groente die je op de foto ziet, waren ook de enige stukjes groente die op/in de quiche zaten. Nu was het een kleine quiche, maar zelf zou ik er toch minstens vier keer zoveel groente in gepropt kunnen hebben.

Als minimaaltijd na het sporten was hij best handig, maar voor een lekkere maaltijd zou ik toch iets anders kiezen.

En nog even voor de twijfelaars onder ons:

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s