Onschuldig

Vorige week was Albert mij goedgezind. Hij had namelijk alle fruitsappen in de bonus gegooid. En laat ik nou net heel erg van de Innocent smoothies houden. Alleen al de verpakking is voor mij genoeg om kwijlend voor het rek met de smoothies te staan. Er staat precies op wat erin zit (en soms ook wat er niet in zit).

Ukelele

Ze geven superhandige tips.

Dsc03934

En zelfs op de onderkant staat vaak nog een grapje.

Bottom

Oké, uiterlijk is natuurlijk niet het belangrijkste (heb ik van horen zeggen) en ik zou de smoothies natuurlijk niet kopen als ik ze niet lekker vond.

Het enige wat me ervan weerhoudt deze sapjes vaker te kopen is de prijs (zo’n drie euro per pak). Vorige week mocht ik er bij Albert twee kopen en hoefde ik er maar één te betalen. Daar was ik heel blij mee!

Dsc03933

Ik had deze bessenvariant en natuurlijk nog een tweede. Dat was er een met açaí-bessen, die dingen die door veel mensen tegenwoordig als wonderfruit worden gezien. En met een eekhoorn op de verpakking!!!!

Maar die was al op voordat ie op de foto kon (nee, niet de eekhoorn).

En ze waren natuurlijk ook erg lekker.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s