Maïs

Ik eet vaak vegetarisch, maar ik eet bijna nooit vleesvervangers. Meestal koop ik een grote hoeveelheid groente en maak ik daar iets van. Deze week zijn de vega-dingen bij Albert in de bonus, dus dat leek me een uitgelezen kans om me daar eens in te gaan verdiepen. De burger met broccoli en mozzarella klonk lekker, maar aangezien ik al broccoli met mozzarella ging eten, leek het me een beetje te veel van het goede om daar ook nog zo’n burger bij te doen. Mijn oog viel op de maïsschnitzel en zonder lang aarzelen kocht ik die.

Dsc03617

Thuisgekomen zag ik dat ik geen korting had gekregen, dat was wel een beetje jammer. Ik zag ook dat de schnitzel ‘op basis van maïs’ was, wat ik dan wel weer positief vond, omdat het een maïsschnitzel was.

Erg veel meer dan dat er maïs in zit en dat ik maïs lekker vind en dat ik deze maïsschnitzel ook best lekker vond, kan ik er niet over zeggen. Oh ja en dat het vier kleine schnitzeltjes zijn, dat vond ik ook leuk.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s